Hesap Silme
Usphere mobil uygulaması
Usphere'de hesabınızı ve ilişkili verilerinizi kendiniz, uygulama içinden kolayca silebilirsiniz. Bunun için
herhangi bir web formu doldurmanıza veya bizimle ayrıca iletişime geçmenize gerek yoktur.
Hesabınızı Nasıl Silersiniz?
- Usphere uygulamasını açın ve giriş yapın
- Alt navigasyondan Profil sekmesine gidin
- "Hesap Ayarları"na dokunun
- "Hesabı Sil"e dokunun
- Şifrenizi girerek onaylayın (şifrenizi hatırlamıyorsanız "Şifremi Unuttum" ile
sıfırlayabilirsiniz)
Silme İşleminde Ne Olur?
- Profil bilgileriniz (isim, e-posta, avatar/fotoğraf) kalıcı olarak silinir
- Hesabınız Firebase Authentication'dan tamamen kaldırılır
- Partnerinizle paylaştığınız ortak içerikler (anılar, sözler vb.) partnerinizin hesabında kalmaya devam
eder, ancak sizinle ilişkilendiren kimlik bilgileri kaldırılır
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Hesap silme sürecinde bir sorunla karşılaşırsanız, uygulamayı indirdiğiniz mağaza sayfasındaki (Google Play)
geliştirici iletişim bilgileri üzerinden bize ulaşabilirsiniz.